alcohol-automotive-beer-288476

Drept Penal și Contravențional

Înțelegem gravitatea situației în care clienții noștri se află atunci când intră în conflict cu legea penală. Pentru acest motiv, echipa noastră oferă servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în această materie. Ne-am specializat de-a lungul timpului în formularea apărărilor în dosare penale care au avut ca obiect săvârșirea unor infracțiuni de corupție și de serviciu, infracțiuni contra patrimoniului, infracțiuni rutiere, infracțiuni prevăzute în Codul Vamal, infracțiuni de trafic și consum ilicit de droguri.
De asemenea, asigurăm asistență și reprezentare juridică în litigii de drept contravențional, atât în materia contravențiilor la regimul rutier cât și în materia contravențiilor prevăzute în Codul Muncii.

Accidente rutiere

Este evident că apariția unui accident rutier reprezintă un moment neplăcut în viața oricărei persoane. De aceea, ne-am specializat în asistarea și reprezentarea persoanelor care au fost implicate în astfel de evenimente. Asigurăm consultanță, asistență și reprezentare juridică în fața tuturor instituțiilor în scopul obținerii despăgubirilor aferente persoanelor vătămate.

Accidente rutiere
Drept comercial

Drept Comercial și Recuperări creanțe

Indiferent de dimensiunea societății comerciale pe care o dețineți, echipa noastră vă poate reprezenta în efectuarea oricăror demersuri în fața Oficiului Registrului Comerțului. De asemenea, suntem în măsură să oferim consultanță în scopul înființării unor societății comerciale noi, înființări de noi puncte de lucru, fuziuni, achiziții, divizări. Mai mult decât atât, putem asigura consultanță și reprezentare în vederea constituirii unor asociații sau fundații. La cererea clienților interesați putem oferi servicii de consultanță comercială de tip abonament.
Facem tot posibilul ca rezultatul atins să fie unul pozitiv pentru clienții noștri atunci când aceștia au de recuperat o sumă de bani de la diverse persoane fizice sau juridice. De asemenea, asigurăm asistarea și reprezentarea persoanelor implicate în proceduri de executare silită, atât în fața instanței de judecată cât și în fața executorului judecătoresc.

Drept financiar și bancar

Suntem de părere că orice persoană are nevoie de un sfat la semnarea unui contract de credit bancar. De aceea, asigurăm consultanță în vederea încheierii unor asemenea contracte și ne asistăm clienții în dosare care au ca obiect înlăturarea clauzelor abuzive cuprinse în aceste contracte.

drept financiar bancar
Dreptul familiei

Dreptul familiei

Știm că fiecare speță ce implică familia presupune existența unei încărcături emoționale deosebite pentru orice persoană. De aceea suntem alături de clienții noștri în dosarele de acest tip indiferent că este vorba despre desfacerea căsătoriei, exercitarea autorității părintești, stabilirea programului de vizitare al minorilor, stabilirea pensiei de întreținere sau partajarea bunurilor comune dobândite în timpul căsătoriei.

Dreptul muncii

Asigurăm asistență și reprezentare juridică pentru angajați, pentru angajatori, pentru sindicate și patronate. Clienții ne cer părerea atunci când urmează să semneze un contract individual sau colectiv de muncă ori când negociază clauzele din cuprinsul acestor contracte. Ne asistăm clienții atunci când sunt sancționați disciplinar și atunci când sunt concediați în mod abuziv.

Dreptul muncii
drept contencios

Contencios administrativ

Fie că este vorba de obținerea unui aviz, unui certificat sau unei autorizații emise de o instituție publică, ne asistăm clienții în ducerea la bun sfărșit a acestei activități. Ne sprijinim clienții și în situația în care, din motive neimputabile lor, nu obțin astfel de documente de la instituțiile publice competente.

Drept imobiliar

Indiferent că vorbim de cumpărarea unui imobil sau de construirea unui proiect imobiliar de anvergură, oferim consultanță și reprezentare juridică specializată în scopul prevenirii oricăror probleme juridice în această materie. Ne asistăm clienții atunci când vând sau cumpără imobile și îi sprijinim în obținerea certificatelor de urbanism și a autorizațiilor de construcție atunci când doresc să edifice construcții noi.

Drept imobiliar